ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Αθλητική εκπομπή. Η πρώτη σε μουσικό web radio. Γιατί η αθλητικη ενημέρωση πάει με την μουσική, δένει και το αποτέλεσμα της το ακούτε δύο ώρες μόνο εδώ....

Κυριακη 20:00 - 22:00
socratinio ...

Από μικρό παιδί η μητέρα μου, μου φώναζε που έκοβα διάφορα άρθρα από εφημερίδες με θεματολογία τα αθλητικά...
Μετά το σχολείο και πολλές σκέψεις για το μέλλον αποφάσισα το χόμπι να το κάνω επάγγελμα.
Πρώτο βήμα ταυτόχρονα με την φοίτηση στην σχολή και μεγάλο "σχολείο" η Αθλητική Ηχώ. Ακολούθησε ο ΣΚΑΙ (αν και σε άλλο ρεπορτάζ ωστόσο καταλήξαμε και πάλι στα αθλητικά). Μετά από ένα χρόνο σε πολιτική και αθλητική εφημερίδα, ακολουθώντας την τεχνολογία μπήκαμε στην εποχή των σάιτ με την αρχή να γίνετε στο Supersport.
Η πρώτη επίσημη (γιατί ερασιτεχνικά είχε γίνει νωρίτερα με μουσική εκπομπή) προστριβή με το ραδιόφωνο ήρθε στην ΝΕΤ 105,8. Δύο χρόνια νέα συνεργασία με πολιτική απογευματινή εφημερίδα και από την χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε η μετακόμιση στο νέο σάιτ Sport24.gr και η παραμονή για 10 χρόνια.
Ταυτόχρονα και για ένα μικρό διάστημα υπήρξε και συνεργασία τόσο με τοπική εφημερίδα όσο και με εβδομαδιαία οπαδική. Μετά από απουσία 2,5 περίπου ετών επιστρέψαμε σε αυτό που έχουμε μικρόβιο από μικροί. Την ενασχόληση με τα αθλητικά και την εκπομπή μας "Μυρίζει... μπάλα" μέσα από το www. radiosun.gr.

Κάθε Κυριακή 20:00-22:00!!!

Συνεντευξεις