Ο Χάρης Καλαμπακάκης στο RadioSun

Ο Χάρης Καλαμπακάκης στο RadioSun

O συνθέτης - στιχουργός, σολίστ και τραγουδιστής (τενόρος) με εμπειρία στο χώρο της μουσικής που είναι επαγγελματίας από το 1996 με πάνω από 1800 ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό έρχεται στο σταθμο μας για μια συνέντευξη... μουσικής!!!!

  • 08 Μαΐου 2016
  • by Ιωαννα Κοκαλη
Tην Κυριακή μετά το Πάσχα 8/5 , στην εκπομπή Carpe diem(Αδράξτε τη μέρα) ,

θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε ένα πολυτάλαντο τραγουδιστή και μουσικό και συνθέτη, τον Χάρυ Καλαμπακάκη (Dirty Harry Guitar). Ζωντανά εδώ στο στούντιο του radiosun ,θα μας ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα του!
Carpe diem,2-4 μμ, Συντονιστείτε!!!

Ο Χάρης Καλαμπακάκης είναι συνθέτης - στιχουργός, σολίστ και τραγουδιστής (τενόρος) με εμπειρία στο χώρο της μουσικής αφού είναι επαγγελματίας από το 1996 με πάνω από 1800 ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει σαν βασικό του όργανο την ηλεκτρική κιθάρα, την ακουστική κιθάρα αλλά παράλληλα παίζει φυσαρμόνικα και σαξόφωνο. Στο ενεργητικό του δισκογραφικά έχει ηχογραφήσει το άλμπουμ με τίτλο“fifty-fifty” με συνεργάτες όπως: Vic Martin (Gary Moore - Eurythmics), Bob Katsionis (Firewind - Outloud - Serious Black), Max Milligan, Βασίλης Σαλέας, Chandler Mogel, Athens Choir Ensemble, Theodore Alexiou, που κυκλοφορεί από τον Μάρτη του 2016.

Η “Πρώτη αμαρτία” είναι το Ελληνόφωνο προσωπικό του άλμπουμ που υπογράφει τη μουσική σύνθεση στα 12 κομμάτια και στίχους στα 2, με φιλικές συμμετοχές του Βασίλη Καζούλη και Γιάννη Νικολάου που κυκλοφόρισε τον Απρίλη του 2014. Έχει επίσης ηχογραφίσει ένα C.D.e.p. στο HideOut studio στην Αγγλία με τίτλο “Your Man” σε Blues/Rock ύφος τον Οκτώβρη του 2010 κατά την διάρκεια των εμφανίσεών του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί ή εμφανιστεί (και σαν guest) με μπάντες και ηχηρά ονόματα όπως: Vic Martin (Gary Moore - Eurythmics), Βασίλης Σαλέας, Blues Wire, Bob Katsionis (Firewind - Outloud - Serious Black), Max Milligan, Chandler Mogel, Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος (ο γνωστός σε όλους μας Βαγγέλης Γερμανός), Κώστας Αντύπας, Carl Axon (Doctors and the Medics), Big Jim (The Mojos - Nigel Ollson, drummer of Elton John), John Grimley (Marty Wild).

Είναι μέλος στο Athens Choir Enseble και έχει ήδη ηχογραφήσει για την δισκογραφική τους δουλειά και συμμετάσχει σε συναυλίες. Συνεργάζεται επίσης δισκογραφικά σαν lead κιθαρίστας με το Hard Rock Βραζιλιάνικο project “Ascelthya”. Υπέρμαχος του αυτοσχεδιασμού, παίζει μία ποικιλία από διάφορα στυλ μοντέρνας μουσικής όπως Blues, Country, Jazz, Rock και κομμάτια με Ελληνικό στίχο χωρίς να παρεκκλίνουν πολύ από το ύφος του.

Είναι αριστούχος του μουσικού τμήματος του University of West London με δίπλωμα στην ηλεκτρική κιθάρα, πτυχίο της ακουστικής (επίσης με αριστείο) και πτυχίο μοντέρνων θεωρητικών. Διδάσκει από το 1998 ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα και μοντέρνα θεωρητικά.