Λάγνης & Ρήγας - Καρδιά από Πάγο

Λάγνης & Ρήγας - Καρδιά από Πάγο

Ο Χρήστος «Λάγνης» Πανοηλίας παρέα με τον Ρήγα Σκεπετάρη, επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με το νέο του single “Καρδιά από Πάγο”.

  • 29 Αυγούστου 2016
  • by Ηλίας Παπαγεωργίου
Η 5th Season Records, η πιο επιτυχημένη εταιρία στο χώρο της εναλλακτικής urban μουσικής, επιστρέφει στα ηχεία και στις οθόνες μας, με ένα καλογυρισμένο video clip, το οποίο πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο όμορφο νησί της Σύρου. Το νέο single αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας των solo κομματιών του Λάγνη μετά τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από κοινό και media. Αναφερόμαστε φυσικά στο « Παιδικό Τραγούδι » με τη συμμετοχή του  Απόστολου Ρίζου και το «Χαμογελώ» με τη συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα

δειτε το ωideo clip εδω : https://www.youtube.com/watch?v=EFnxlj_F1N8

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Νώντας Σαπίδης για την Non Sap Visuals. Το σενάριο το έγραψε ο Χρήστος Πανοηλίας μαζί με τον Ρήγα Σκεπετάρη ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Action Εστί. Στο βιντεοκλίπ έπαιξαν οι: Cristina Capponi, ElioBargigli, Αναστασία Καραμολέγκου, Γιώργος Μιχαλάκης, Γιώργος Τερζής, Δάφνη Σταθοπούλου, Ζωέττα Καραμολέγκου, Θάνος Φώσκολος, Ιωάννης Tούμπας, Ιωάννης Γρυπάρης, Μαρία Ανεστάκου, και Φραγκίσκος Σιγάλας. Την μουσική επιμέλεια του κομματιού έφερε εις πέρας ο Dj Rico ενώ το masteringέγινε στην Digita lPress Hellas. Ο Ρήγας Σκεπετάρης, είναι ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός που μετέχει ενεργά στην underground σκηνή της Αθήνας. Μετά από 10 και πλέον έτη μουσικής πορείας ο Ρήγας πλέον εμφανίζεται με το δικό του fullband έξι μουσικών. Παρέα ταξιδεύουν με αρμονία ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής όπως το Funk, η Ska, η Reggae,Hip Hop και Rock. Ο Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας, δραστηριοποιείται στα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία 17 χρόνια, και είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο hiphop συγκρότημα Νέα Τάξη Πραγμάτων, που διατηρεί με τον Ιωσήφ Πρίντεζη. Το νέο του single θα ενταχθεί στο δίσκο που ετοιμάζει «ΆξιονΠλαν», που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017.